מה מקבלים – LXP מודל?
הטכנולוגיות החדישות של מודל ה-LXP מאפשרות ליצור בארגון תרבות למידה שבה לא רק לומדים יותר טוב אלא גם עובדים יותר טוב. אנחנו מספקים מערכות ניהול למידה עם מודל LXP כדי לעודד עבודה בצוות, להתאים קורסים ייעודיים לעובדים ועוד. למשל, העובדים יכולים לקבל הודעות אישיות לעידוד תהליך הלמידה, להוסיף חומרי העשרה משלהם לתוכנית הלימודים ולחפש חומרי הדרכה נוספים.
לעוד פרטים, אפשר לדבר איתנו
יכולות ופתרונות – LXP מודל
המודל הפך לסטנדרט במערכות ניהול הלמידה כי הוא מעניק ערך רב ללומדים עצמם ולמנהלים בארגון. בעזרתו מערכת הלמידה הופכת למתוחכמת יותר, אינטואיטיבית יותר ומשולבת בהרמוניה עם מערכות נוספות בארגון.
בין היתר, מודל יכול XP
- לשדרג את חווית הלימוד – קבלת תזכורות והמלצות, אפשרות חיפוש מתקדם, הוספת תכנים אישיים ועוד.
- לאפשר סוגי למידה שונים – למידה שיתופית בצוות, למידה אינטראקטיבית על ידי משחקים וסרטונים, למידה בקצב אישי ועוד.
- לשלב מערכות שונות בארגון ומחוצה לו – יכולת אינטגרציה גבוהה למערכות מגוונות בארגון כמו ERP ו-CRM, יחד עם תכנים מאפליקציות חיצוניות כמו יוטיוב, סושיאל מדיה ועוד.
רוצים לדעת יותר?
לחיצה קטנה והמומחים שלנו יצרו איתך קשר טלפוני לתיאום הדגמת המערכת אחד על אחד
יצירת תוכן איכותי ומעוצב ללמידה מותאמת אישית ומשמעותית יותר – XLP – מודל ה
למידה מותאמת אישית
יכולת התמצאות
מודל ה-LXP מקל על מנהלי ומנהלות ההדרכה על ידי שימוש בכלים טכנולוגיים מתקדמים. למשל, הוא מאפשר חיפוש מתקדם, המלצות על פי העדפות משתמשים, אינטגרציה עמוקה עם מערכות נוספות בארגון ועוד.
ממשק אינטואיטיבי
בעזרת מערכת ניהול הלמידה שלנו, הלומדים בארגון יכולים לחוות למידה פשוטה וחכמה יותר. ממשק אינטואיטיבי מאפשר להיכנס למערכת בקלות וכך ‘לחסוך’ למנהלי ומנהלות ההדרכה את העומס והמאמצים בהדרכה הראשונית על המערכת. כמו כן, גם המנהלים וגם העובדים יכולים לגשת למערכת הלמידה מכל מכשיר דיגיטלי שירצו.
חוויה אישית
בזכות יכולות המדידה והחיזוי של המודל, אפשר להתאים את חווית הלמידה באופן אישי. למשל, אם אחד הלומדים עדיין לא רכש מיומנות ברמה מסוימת, המערכת תציע את האפשרות ‘לסגור פערים’ ותדאג להשלים במהרה את הידע המקצועי החסר.
מעורבות למידה
מעורבות הלומדים
כחלק מהלמידה העצמאית – אנחנו מוסיפים מעקב מבוסס אחר ביצועי הלומדים. המעקב מאפשר למדוד איך אנשי הצוות משתתפים בקבוצות הדיון וכמה הם מתקדמים בהשלמת הפעילויות, תוכניות הלימוד והמבחנים. אפשר לעודד אותם להתקדם ולהשלים את הלמידה בעזרת שימוש בכלים שונים כמו: אישורים דיגיטליים, נקודות, תגים (badges)
למידה שיתופית
הגישה של מודל ה-LXP מאפשרת למידה מתקדמת ועמוקה. בעזרת חלוקה לקבוצות ולמידה בצורה שיתופית ו’משחקית’ אפשר להטמיע את החומר הלימודי בצורה טובה יותר. כמו כן, למידה על ידי חידונים, שאלונים, משחקי זיכרון ועוד מאפשרים ללומדים להנות תוך כדי וכך ליצור למידה משמעותית.
קהלים דינמיים
בזכות הצלבת נתונים ואינטגרציה עם מערכות הארגון אפשר ליצור קבוצות למידה היררכיות. למשל, קבוצות ייעודיות של: מנהלים בכירים, מנהלי צוות, מנהלי מוצר ועוד.
בניית תרבות למידה
הגדרת מטרות
מנהלי ומנהלות ההדרכה יכולים להגדיר את מודל ה-LXP לכל צרכי ניהול הלמידה. למשל, אפשר ליצור קבוצות לפיתוח מיומנויות, אפשר לקיים הכשרה של מנהיגות למנהלים ועוד.
מערכת לומדת
בדיוק כמו ספקיות תוכן אחרות, גם מערכת ניהול הלמידה שלנו יכולה ללמוד את העדפות הלומדים לפי המאפיינים שלהם. כך, המערכת יכולה להמליץ על חומרי העשרה, תוכניות לימוד ועוד, לפי התנהגויות שונות של העובדים בארגון.
שיפור ביצועי העובדים
מנהלי ומנהלות ההדרכה יכולים ליצור מגוון קורסים מותאמים בצורה מהירה ואיכותית כדי לבסס את הרמה המקצועית בארגון. כמו כן, המערכת מאפשרת פתרונות נוספים לגישור פערי הלמידה בארגון. למשל: משובים יכולים לסייע למנהלי ומנהלות ההדרכה להבין אילו קורסים עבדו יותר ואילו פחות וכך להיות בתהליך שיפור מתמיד.
הצצה לחלק מהפרויקטים שלנו
הכל נשמע מבטיח,
אבל יש עוד שאלות הכי טוב שנדבר?
רק צריך להשאיר כמה פרטים וניצור איתך קשר בהקדם
רק צריך להשאיר מייל ונוכל לשלוח לך עדכונים על הפיתוחים החדשים שלנו בתחום הלמידה (:** לא לדאוג, אנחנו שולחים מיילים רק כשיש לנו משהו ממש גדול ומרגש לספר עליו.
היית רוצה לדעת על פיתוח חדש שלנו לפני כולם?